Sport

Campionat de minifotbal cu sportivi din comunitățile vulnerabile

Terenurile de fotbal din cadrul Complexului de Agrement și Sport „Mureșul” („Weekend”), s-au umplut marți, 31 noiembrie, cu peste 180 de copii, care și-au etalat talentul și abilitățile în cadrul unui campionat de minifotbal. Pentru unii a fost prima dată când au intrat pe un astfel de teren de fotbal, însă a meritat din plin experiența.

Alături de copiii ce provin din comunitățile marginalizate din Târnăveni, Daneș, Ormeniș, Zagăr și Băgaciu, s-au alăturat din copiii Centrului de zi „Rozmarin”. Iar la final, toți au fost premiați, acțiune urmată de un prânz binemeritat și o vizită la Grădina Zoo.

Acțiunea face parte din proiectul „Educând prezentul, pregătim viitorul” și a fost organizată de Fundația Buckner România. Obiectivul proiectului este creșterea incluziunii sociale și a impactului măsurilor de sprijin adresate copiilor și tinerilor aflate în situație de vulnerabilitate din comunitățile marginalizate.

Post-ul Campionat de minifotbal cu sportivi din comunitățile vulnerabile apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Campionat de minifotbal cu sportivi din comunitățile vulnerabile

Credit autor: Vasilescu Amalia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button