Sport

Campionatul Județean de Handbal se apropie de final

Campionatul Județean de Handbal pentru categoria de vârstă Juniori și Junioare 4 se apropie de final, după ce s-au disputat o serie de turnee pentru a se stabili echipele care se califică la faza pe Euroregiune.

Euroregiunea este compusă din 6 județe: Mureș, Brașov, Alba, Covasna, Harghita și Sibiu, iar echipele calificate din județul Mureș sunt: LPS Târgu Mureș, ACS Sovata, Pegasus Târgu Mureș, ACS Târgu Mureș (la feminin), CSS Reghin și CSS Sighișoara (la masculin).

Urmează faza pe Euroregiune care va desemna echipele care se vor califica la faza semifinală. Faza pe Euroregiune la feminin va avea loc la Odorhei în weekend-ul 16-17 martie, iar pentru masculin se v-a disputa la Făgăraș, în weekend-ul 23-24 martie.

Urmează mai apoi faza semifinală și Turneul Final care este organizat de Federația Română de Handbal și care se va desfășura în perioada 12-16 iunie, locația urmând a fi comunicată ulterior.

„În total am avut 8 echipe înscrise la feminin și 4 echipe la masculin și ne dorim ca pe viitor să creștem numărul acestora. Competițiile județene au rolul de a testa cunoștințele acumulate de-a lungul orelor de antrenament. Este o perioadă delicată în viața sportivilor, deoarece pornesc cu bagajul de cunoștințe acumulate până la această vârstă. Ne dorim ca pe viitor să creștem valoarea acestei competiții prin meciuri mai frecvente și să primeze spiritul de fair-play și de amiciție între copii. Le urăm mult succes echipelor calificate și le dorim un parcurs cat mai lung în actuala ediție de campionat”, a declarat președintele Asociației Județene de Handbal Mureș, Claudiu Cociș.

Diana CĂRBUREAN

Post-ul Campionatul Județean de Handbal se apropie de final apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Campionatul Județean de Handbal se apropie de final

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button