Sport

Campionatul Național de Raliuri: Succes în etapa a doua

La etapa a doua a Campionatului Național de Raliuri, scena competiției „Raliul Argeşului” a fost luminată de prezența triumfală a echipei CSM Târgu Mureș, care a aliniat trei mașini impresionante. Într-un spectacol al vitezei și a abilităților pilotajului, toate cele trei echipaje ale clubului mureșean au strălucit pe podium, capturând astfel toate nuanțele medaliei.

Echipajul condus de Levente Kovács și Alexandru Neumann a dominat competiția, ocupând locul fruntaș atât în clasa I1, cât și la categoria anului de fabricație și în clasamentul general.

În categoria dedicată mașinilor istorice, familia Turzai, reprezentată de Dániel și Andreea, a obținut locul doi la clasa I2, dar a răzbătut pe prima treaptă a podiumului în ceea ce privește anul de fabricație. Echipajul condus de László Lóránd și Sipos Hunor a adus și el o contribuție notabilă, ocupând onorabil locul trei în concursul din clasa A1.

(D.C.)

Sursa foto: csmtgm.ro

Post-ul Campionatul Național de Raliuri: Succes în etapa a doua apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Campionatul Național de Raliuri: Succes în etapa a doua

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button