Sport

Cei mai buni jucători din lume la World Teqball Tour Madrid 2024

Printre jucătorii internaționali care participă astăzi în finala World Teqball Tour se numără și cei mai buni sportivi români. În mod special, Apor Györgydeák, numărul 1 mondial la simplu masculin, și Barabási Kinga, numărul 4 mondial la simplu feminin, vor fi prezenți pe teren.

Cele mai spectaculoase meciuri pot fi urmărite în direct pe Prima Sport 3, de la ora 18:00, competiția incluzând cinci probe: simplu feminin, dublu feminin, simplu masculin, dublu masculin și dublu mixt.

În finala probei de simplu masculin va evolua sportivul român Apor Györgydeák, medaliat cu aur la Jocurile Olimpice Europene de la Cracovia 2023 și cu argint la Campionatul Mondial de Teqball din Bangkok 2023.

La simplu feminin, Barabási Kinga, reprezentanta Clubului Transilvania Târgu-Mureș, a pierdut în semifinale în fața thailandezei Jutatip Kuntatong, medaliată cu argint la Campionatul Mondial de Teqball din Bangkok 2023.

Desfășurarea probelor va fi următoarea:

Finala probei de simplu feminin se va desfășura între Jutatip Kuntatong (Thailanda) și Anna Izsák (Ungaria).

Finala probei de dublu feminin va avea loc între echipele din Ungaria, reprezentate de Krisztina Acs și Gabriela Kota, și cele din Thailanda, reprezentate de Jutatip Kuntatong și Suphawadi Wonghamchan.

Finala probei de simplu masculin va fi disputată între Apor Györgydeák (România) și Martin Csereklye (Ungaria).

Finala probei de dublu mixt va opune două echipe din Ungaria: Gabriela Kota/Balász Katz și Krisztina Acs/Csaba Bányik.

Proba cea mai spectaculoasă a competiției, dublu masculin, va aduce față în față reprezentanții Thailandei, Boonkoom Tipwong și Phakpong Dejaroen, medaliați cu bronz la Campionatul Mondial de Teqball din Bangkok 2023, și campionii mondiali Csaba Banyik și Balász Katz din Ungaria.

Totodată, finala poate fi urmărită accesând link-ul următor: https://www.youtube.com/live/bv-CTFcpQZM

World Teqball Tour Madrid reprezintă primul mare eveniment internațional de Teqball din acest an. Până la Campionatul Mondial de Teqball, care va avea loc la Cracovia între 4 și 8 septembrie 2024, vor mai avea loc următoarele competiții:

Vietnam, Quy Nhon: 6 – 9 iunie 2024

SUA, Tulsa: 14 – 16 iunie 2024

Danemarca, Grindsted: 21 – 23 iunie 2024

China, Qingdao: 18 – 21 iulie 2024

(D.C.)

Post-ul Cei mai buni jucători din lume la World Teqball Tour Madrid 2024 apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Cei mai buni jucători din lume la World Teqball Tour Madrid 2024

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button