Sport

Cinci echipe mureșene la Campionatul Național de la Brașov

Asociația Județeană de Minifotbal Mureș anunță cu entuziasm participarea a cinci echipe de top din campionatul „Liga Firmelor și Instituțiilor”, la Campionatul Național de la Brașov, care se va desfășura în perioada 24-26 mai.

Echipele ACS TOP GAZ, ACS Pompierii Mureseni, Turbocam, ACS B 54 Târgu Mureș și DAW Benta, recunoscute pentru performanțele lor remarcabile și spiritul de competiție, vor avea onoarea de a reprezenta județul nostru pe scena națională.

De asemenea, Ovidiu Curta un arbitru de o înaltă ținută profesională și devotament, va fi delegat oficial din partea Asociației Județene de Minifotbal Mureș pentru a superviza și asigura integritatea și buna desfășurare a meciurilor din cadrul competiției. Prezența sa va fi cu siguranță un garant al corectitudinii și profesionalismului pe terenul de joc.

„Le dorim mult succes și sperăm să aducă acasă trofeul mult râvnit! Să fim cu totii alături de echipele noastre, să le susținem și să le trimitem toată energia noastră pozitivă. Forța și pasiunea lor pentru minifotbal sunt o sursă de inspirație pentru noi toți”, se precizează pe pagina Asociație Județene de Minifotbal Mureș.

(D.C.)

Post-ul Cinci echipe mureșene la Campionatul Național de la Brașov apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Cinci echipe mureșene la Campionatul Național de la Brașov

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button