Sport

Conducerea Federaţiei Române de Teqball a anunţat miercuri, 11 octombrie, că Universitatea de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureş este prima instituţie de învăţământ superior din România în care studenţii de la Facultatea de Sport au început cursurile de teqball, alături de antrenori-sportivi recunoscuţi la nivel internaţional.

„Federaţia Română de Teqball, în cooperare cu Ministrul Educaţiei şi Ministrul Sportului, a implementat un proiect unic în România, în baza căruia a dotat peste 100 de universităţi, licee, colegii şi cluburi sportive cu mese de teqball, pentru dezvoltarea acestui sport în România. Proiectul se derulează cu sprijinul Federaţiei Internaţionale de Teqball. Astfel, au fost […] Articolul Conducerea Federaţiei Române de Teqball a anunţat miercuri, 11 octombrie, că Universitatea de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureş este prima instituţie de învăţământ superior din România în care studenţii de la Facultatea de Sport au început cursurile de teqball, alături de antrenori-sportivi recunoscuţi la nivel internaţional. apare prima dată în Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Conducerea Federaţiei Române de Teqball a anunţat miercuri, 11 octombrie, că Universitatea de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureş este prima instituţie de învăţământ superior din România în care studenţii de la Facultatea de Sport au început cursurile de teqball, alături de antrenori-sportivi recunoscuţi la nivel internaţional.

Credit autor: Stan Lucian.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button