Sport

Copa America… do Brazil

Brazilia a găzduit, în perioada 14 iunie – 7 iulie, Copa America la fotbal, ediție la care au fost invitate și două naționale asiatice, Japonia și Qatar. Finala dintre Brazilia și Perú s-a disputat duminică, 7 iulie, pe „Estádio do Maracanã” din Rio de Janeiro, unde echipa gazdă (FOTO) s-a impus cu 3-1, cucerind pentru a noua oară titlul continental.

Golurile au fost înscrise de Everton (în minutul 15), Gabriel Jesus (45’, care a fost eliminat în minutul 70, la încasarea a două cartonașe galbene) și Richarlison (90’ – de la 11 metri), respectiv Jose Paolo Guerrero (44’ – din penalty).

„Finala mică”, pentru medaliile de bronz, dintre Argentina și Chile, a avut loc la „Arena Corinthians” din São Paulo, sâmbătă, 6 iulie, fiind câștigată de „pume” cu scorul de 2-1, prin reușitele semnate de Sergio Aguero (în minutul 12) și Paulo Dybala (22’) – pentru argentinieni, respectiv Arturo Vidal (59’ – din penalty).

Atât învingătorii, cât și chilienii au evoluat cu câte un jucător în minus, după ce Gary Medel, de la învinși (în minutul 37) și Lionel Messi (38’) au primit cartonaș roșu. Partida a fost urmărită de peste 44.000 de spectatori.

Septimiu Cioloboc

The post Copa America… do Brazil appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Copa America… do Brazil

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button