Sport

CSM Sighișoara: Dublă confruntare cu CS Viitorul Pitești

Într-un demers hotărât de pregătire pentru revenirea în Campionatul Național de Tineret, echipa tânără a CSM Sighișoara se pregătește să intre în luptă printr-o serie de meciuri de pregătire. Această etapă începe cu o dublă confruntare de în fața formației de elită CS Viitorul Pitești, care promite să fie un test de forță și abilitate pentru ambele echipe.

Sala „Radu Voina” din Sighișoara va fi martorul acestei bătălii sportive. Primul duel va avea loc joia viitoare, pe 25 ianuarie, începând cu ora 16:30, iar a doua confruntare va fi programată vineri, 26 ianuarie, începând cu ora 12:30. Ambele partide se vor desfășura sub atenta privire a suporterilor, intrarea fiind liberă pentru toți cei dornici să trăiască emoția fiecărui moment.

Totodată, Campionatul Național de Tineret se va relua pe data de 10 februarie, când sighișorenii vor lupta din nou pentru a-și aduce victoriile de partea lor.

(D.C.)

Post-ul CSM Sighișoara: Dublă confruntare cu CS Viitorul Pitești apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: CSM Sighișoara: Dublă confruntare cu CS Viitorul Pitești

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button