Sport

CSM Sighișoara, la o nouă tentativă de promovare

Clasată pe locul secund în seria C a Diviziei A la handbal masculin, la egalitate de puncte cu liderul Szejke Odorheiu Secuiesc, formația CSM Sighișoara va avea la sfârșitul acestei săptămâni o nouă tentativă de promovare în elita handbalului masculin din România. Echipa antrenorului Sorin Mureșan va participa la turneul de promovare care se dispută de vineri până duminică, în perioada 16-18 aprilie, la Sfântu Gheorghe. La turneu participă opt echipe calificate din cele trei serii ale Diviziei A, în principiu primele două clasate și două dintre cele clasate pe locurile 3, aceste condiții fiind modificate în cazul cluburilor cu echipă prezentă deja în Liga Națională (Liga Zimbrilor). Sighișorenii vor avea ca adversară în prima zi formația CSM Alexandria, dar programul zilelor de sâmbătă și duminică va fi stabilit în funcție de rezultatele primei zile. În cazul unei victorii, mureșenii ar întâlni în a doua zi învingătoarea duelului CSM Ploiești – Universitatea Cluj, iar celelalte două partide ale primei zile sunt CSU Pitești – Universitatea Craiova și CS Medgidia – Szejke Odorheiu Secuiesc.

Echipa din Sighișoara este la a doua tentativă de promovare în ultimii ani, precedenta fiind eșuată în urmă cu două sezoane.

„Noi ne prezentăm la turneu optimiști, motivați totodată. Avem aproape întreg lotul disponibil, cu două excepții și vom încerca să câștigăm fiecare meci”, au fost cuvintele antrenorului Sorin Mureșan. Despre susținerea echipei din punct de vedere financiar în cazul unei eventuale promovări, acest aspect rămâne un punct sensibil, deocamdată poate fi încadrat la capitolul „speranțe”. „Noi facem ceea ce depinde de noi pe plan sportiv, restul nu mai depinde de noi”, a copletat tehnicianul sighișorenilor.

Partida mureșenilor din prima zi este programată de la ora 16.20 și poate fi urmărită în direct pe www.tv.frh.ro

Post-ul CSM Sighișoara, la o nouă tentativă de promovare apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: CSM Sighișoara, la o nouă tentativă de promovare

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button