Sport

CSM Târgu Mureș, la startul a două evenimente sportive

Clubul Sportiv Municipal (CSM) Târgu Mureș continuă promovarea sportului în instituțiile de învățământ. Astfel, joi, 25 aprilie, echipa de baschet masculin se va deplasa la Școala Gimnazială „Tudor Vladimirescu” din Târgu Mureș, unde, începând cu ora 11:00, băieții vor juca un meci demonstrativ.

La pauze se vor organiza diferite concursuri de aruncări și îndemânare, unde copiii vor putea câștiga premii în articole CSM TGM.

Totodată, sâmbătă, 27 aprilie, se va deschide în mod oficial Parcul Sportiv Municipal, unde se vor inaugura noile terenuri de baschet și badminton, respectiv mesele de teqball și tenis de masă.

Astfel, echipele de baschet (CSM seniori și senioare, Liga I Juniori, precum și LPS și Gladius Luky Dragons) și jucătorii de teqball din oraș vor susține meciuri demonstrative, fiind organizate și de această dată concursuri de îndemânare cu premii în articole și cadouri.

(D.C.)

Post-ul CSM Târgu Mureș, la startul a două evenimente sportive apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: CSM Târgu Mureș, la startul a două evenimente sportive

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button