Sport

Cupa „Centru de Sticlă” 2024, un turneu amical pentru formarea celor mici

Aflată la cea de-a VI-a ediție, Cupa „Centru de Sticlă” s-a desfășurat pe terenurile sintetice ale CSM Târgu Mureș, în perioada ianuarie – februarie.

Copiii care au intrat în competiție sunt cei născuți în perioada 2009-2018, aceștia fiind din județul Mureș, dar și din alte județe, precum Cluj, Alba, Brașov, Sălaj, Timiș, Bistrița Năsăud, Neamț, Maramureș, Harghita și Alba.

Fiecare copil a fost premiat cu o medalie personalizată și fiecare echipă participantă a primit câte o diplomă personalizată. Totodată, echipele câștigătoare au fost recompensate cu diplome și cupe din sticlă oferite de partenerul turneului „Centru de Sticlă” Târgu Mureș.

„Partenerul tehnic al turneului a fost Jako Romania care a a pus la dispoziție mingile de joc la toate categoriile. Scopul acestui turneu amical este popularizarea fotbalului în rândul copiilor, asigurarea competițiilor de fotbal pentru copii și juniori în perioada intersezon. Totodată, se asigură jocuri de pregatire și verificare înaintea începerii campionatelor oficiale. Ceea ce este cel mai important este formarea și menținerea legăturilor prietenești și sportive între ei”, a declarat unul dintre organizatorii turneului, Emil Deteșan.

Diana CĂRBUREAN

Sursa foto: Facebook/ Cupa „Centru de Sticlă” 2024 Târgu Mureș

Post-ul Cupa „Centru de Sticlă” 2024, un turneu amical pentru formarea celor mici apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Cupa „Centru de Sticlă” 2024, un turneu amical pentru formarea celor mici

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button