Sport

Director nou la CSM Sighișoara

Primarul municipiului Sighișoara, Ovidiu-Dumitru Mălăncrăvean, l-a numit în funcția de director al Clubului Sportiv Municipal (CSM) Sighișoara, printr-o dispoziție din 5 martie 2020, pe Lucian-Cosmin Abrudan, pentru o perioadă de 6 luni, cu posibilitate de prelungire de cel mult trei luni, interval în care se va demara procedura de ocupare a postului prin concurs.

”Clubul Sportiv Municipal Sighișoara este o structură sportivă de interes local, cu personalitate juridică de drept public, înființat ca instituție publică în subordinea Consiliului Local al Municipiului Sighișoara, în baza Hotărârii Consiliului Local Sighișoara nr. 208/28 decembrie 2017, cu modificările și completările ulterioare și în temeiul Legii nr. 69/2000 a Educației Fizice și Sportului, cu modificările și completările ulterioare”, se precizează pe pagina web a Primăriei municipiului Sighișoara.

Potrivit sursei citate, CSM Sighișoara are în structură următoarele secţii pe ramuri de sport: arte marţiale, atletism, baschet, box, dans sportiv, fotbal, fotbal în sală, gimnastică, handbal, judo, lupte, sportul pentru toți, sportul pentru persoane cu nevoi speciale, șah, tenis, tenis de masă, volei.

”În prezent sunt activate și afiliate la federaţiile sportive naţionale următoarele discipline sportive: atletism, fotbal, handbal și șah”, se mai menționează pe pagina web a Primăriei municipiului Sighișoara.

(Redacția)

 

Post-ul Director nou la CSM Sighișoara apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Director nou la CSM Sighișoara

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button