Sport

Două deplasări dificile pentru Avântul

Singura echipă a județului Mureș rămasă în Cupa României și prezentă în Liga III de fotbal, Avântul Reghin a părăsit competiția eliminatorie și are o deplasare dificilă în campionat. Reghinenii au cedat în faza a IV-a a Cupei României, ultima înaintea intrării echipelor din primul eșalon, 3-4 pe terenul colegei din seria V a Ligii III, Industria Galda, din județul Alba. Avântul a reușit să egaleze la 1 și la 2, prin Adrian Murar (minutul 25) și Dumitru Chirilă (min. 52), dar după numai 4 minute s-au văzut din nou conduși, după care gazdele s-au desprins la 4-2, în minutul 85. Vlad Bujor a redus în minutele de prelungire diferența, dar era prea târziu pentru ca reghinenii să mai poată spera la un duel cu o echipă din Liga I.

Pentru ei urmează o nouă deplasare dificilă. Sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 17.00, vor susține partida din cadrul etapei a IV-a a campionatului în Liga III. Deși se află pe locul 5, cu 5 puncte, iar adversara este SCM Zalău, care are un –(minus) 5 puncte, având o penalizare de 6 puncte, încercarea de recuperare a terenului de către sălăjeni poate crea probleme.

Post-ul Două deplasări dificile pentru Avântul apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Două deplasări dificile pentru Avântul

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button