Sport

Două medalii la înot pentru Barabas Alexia

Etapa regională a Campionatului Naţional de Înot pentru cadeți (12-13 ani) s-a desfăşurat la Oradea, unde CSM Târgu Mureș a fost reprezentat de către sportiva Barabas Alexia, în vârstă de 13 ani.

Potrivit CSM Târgu Mureș, Alexia a obținut o medalie de aur la proba de 400 metri liber (timp 05.04,23) şi o medalie de bronz la 100 metri spate (timp 01.15,90).

La proba de 200 metri mixt, care este o probă de barem pentru calificarea la Campionatul Naţional, Alexia a înotat foarte bine. A terminat proba pe locul trei cu un timp bun, dar din păcate, ulterior a fost descalificată pentru o întoarcere neregulamentară.

„Alexia este o sportivă foarte talentată care reușește să-și îmbunătățească recordurile personale de fiecare dată. Eu personal consider că din astfel de greșeli putem învăța, iar în continuare privim cu încredere spre viitor”, a declarat antrenorul Bartalis Károly.

(D.C.)

Sursa foto: csmtgm.ro

Post-ul Două medalii la înot pentru Barabas Alexia apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Două medalii la înot pentru Barabas Alexia

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button