Sport

EVENIMENT. Doru Borșan aduce cel mai mare turneu de tenis la Tîrgu Mureș, cu premii de 15.000 de dolari!

ACS Tenis World organizeaza in perioada 5-11 august 2019 la baza sportiva Forza din Targu Mures turneul international de tenis masculin M15 Targu Mures World Tennis Tour, turneu ce face parte din calndarul Federatiei Internationale de Tenis.

Este cel mai mare turneu de tenis organizat in orasul nostru avand premii totale de 15000 de dolari, fiind totodata si primul dupa o pauza de 15 ani.

La startul turneului si-au anuntat participarea un numar de peste 80 de jucatori, acestia fiind acceptati pe baza clasamentelor ATP si ITF.

Printre tarile prezente cu jucatori la acest turneu se numara Argentina, Ucraina, SUA, Bulgaria, Serbia, Rusia, Italia, Marea Britanie, Israel, Elvetia, Ungaria si Romania.

Turneul are la baza un tablou de calificari de 32 de jucatori, fiind urmat de un tablou principal de concurs cu 32 de pozitii si unul de dublu cu 16 echipe.

La competiție vor participa și mai mulți tenismeni români, printre care și doi târgumureșeni, Doru Borșan junior și Șerban Mucenic. Cei doi vor evolua în calificările probei de simplu.

Printre cei mai bine clasați jucători care vor fi prezenți la Tg.Mureș se numără bulgarul Alexandar Lazarov, numărul 500 ATP și locul 219 în ierarhia ITF World Tennis, și argentinianul Hernan Casanova (536 ATP și 95 ITF World Tennis).

Potrivit omului de afaceri Doru Borșan, principalul sponsor al evenimentului, un alt turneu de aceeași categorie va avea loc, tot la Tg.Mureș, în luna septembrie. Acesta a declarat că, pe viitor, are în vedere organizarea și altor competiții de tenis, cu premii chiar mai mari, care să ajungă la sume totalizând 25.000 – 50.000 de dolari, conform radiomures.ro

Intrarea este libera pe toata durata turneului. Va asteptam in numar cat mai mare.

Sursa: Târgu Mureș ITF World Tenis Tour / radiomures.ro / Foto: colaj arhiva


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: EVENIMENT. Doru Borșan aduce cel mai mare turneu de tenis la Tîrgu Mureș, cu premii de 15.000 de dolari!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button