Sport

Fotbaliștii din Sighișoara, donație de măști pentru personalul medical

Reprezentanții CSM Sighișoara Fotbal Club au anunțat luni, 30 martie, pe pagina de Facebook a clubului, că vor dona 200 de măști medicale de protecție personalului Spitalului Municipal din Sighișoara.

”Continuăm să ajutăm Spitalul Sighișoara și comunitatea! După campania de donare de sânge și voluntariat pentru oamenii în vârstă care nu se pot deplasa, nu ne oprim! Domnul antrenor Lazăr: ”Vineri, 27 martie 2020 l-am contactat pe domnul primar Ovidiu Mălăncrăvean pentru că am achiziționat 200 de măști medicale de protecție pentru Spitalul Municipal Sighișoara. Sportivii sighișoreni sunt alături și de această dată de comunitate, respectă regulile de izolare și cer totodată tuturor să dea dovadă de responsabilitate. Împreună suntem puternici!”. Stăm acasă, salvăm vieți! Împreună suntem puternici!”, este mesajul transmis de reprezentanții CSM Sighișoara Fotbal Club.

(Redacția)

Post-ul Fotbaliștii din Sighișoara, donație de măști pentru personalul medical apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Fotbaliștii din Sighișoara, donație de măști pentru personalul medical

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button