Sport

FOTO. Bijuterie de stadion pentru reghineni!

Primarul municipiului Reghin, Maria Precup, a dezvăluit, într-un interviu acordat cotidianului Zi de Zi, detalii despre modernizarea și reabilitarea terenului de sport ”Metalul”, investiție estimată la valoarea de 1,4 milioane de lei.

”Proiectul a fost atribuit în urma procedurii de licitație. În vederea promovării activităților sportive, prin asociere cu Federația Română de Fotbal, Primăria municipiului Reghin amenajează un teren de fotbal cu gazon sintetic pentru antrenament, teren omologat FIFA. A fost semnat contractul de achiziție publică pentru serviciile de proiectare și execuție pentru proiectul „Modernizare și reamenajare teren de sport și anexe”, a declarat Maria Precup.

Totodată, primarul municipiului Reghin a prezentat informații concrete despre noul stadion.

”Lucrările incluse în proiect prevăd: demolarea Corpului C3 – cabina de vânzare bilete – construcție aflată într-o stare avansată de degradare, schimbarea infrastructurii suprafeței de joc și dotarea suprafeței de joc cu gazon sintetic, construire instalație electrică pentru sistem de iluminat, montare nocturnă; construire tribună din elemente prefabricate din beton armat comprimate, capacitate de 2.000 de locuri, amenajarea a 85 de locuri de parcare. Dimensiunile propuse noului teren pentru suprafața de joc este de 105 x 68 de metri, iar suprafața totală împrejmuită de 113 x 76 de metri”, a precizat Maria Precup.

Alex TOTH

 

 

 

Post-ul FOTO. Bijuterie de stadion pentru reghineni! apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: FOTO. Bijuterie de stadion pentru reghineni!

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button