Sport

FOTO: Construirea Bazinului Olimpic din Târgu-Mureș, în grafic!

Lucrările de construire a Bazinului Olimpic din cartierul Aleea Carpați, în locul ștrandului ”1 Mai”, sunt finalizate în proporție de aproximativ 50%, a anunțat miercuri, 22 aprilie, conducerea Clubului Sportiv ”Mureșul” din Târgu-Mureș.

Investiția este derulată prin intermediul Companiei Naționale de Investiții, are o valoare de peste 25 de milioane de lei, iar în prezent s-a finalizat partea de structură.

”Îmi aduc aminte cum primeam sfaturi să nu ne atingem de patinoar, să nu îmi fac de lucru cu mâna mea, să nu ne ocupăm de situația ștrandului ”1 Mai” că este moartă, au fost acuze că vrem să construim blocuri de locuințe în locul ștrandului, erau chiar și unele voci ce ziceau că instituția stă în calea dezvoltării comunității noastre. Lucrurile merg și funcționează atunci când există echipă, continuitate și perseverență, astfel o instituție așa de mică – mulți nu știu nici acum unde are sediu – a ajuns să aducă o contribuție așa de mare pentru orașul nostru. La Bazinul Olimpic lucrările sunt atât de avansate încât deja începem demersurile pentru racordarea utilităților”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Cosmin Pop, directorul Clubului Sportiv ”Mureșul” din Târgu-Mureș.

Investiția este preconizată să fie finalizată până la finalul anului 2020, când va avea 800 de locuri, pistă de role și locuri de parcare.

Alex TOTH

Post-ul FOTO: Construirea Bazinului Olimpic din Târgu-Mureș, în grafic! apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: FOTO: Construirea Bazinului Olimpic din Târgu-Mureș, în grafic!

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button