Sport

FOTO: Rezultate meritorii pentru sportivii clubului Red Dragon din Reghin

Clubul Sportiv Red Dragon din Reghin a participat la competiția „CUPA CSM & OPEN SF. GHEORGHE” la Ju-Jitsu, întrecere organizată de CSM Sf. Gheorghe, în colaborare cu Clubul Sportiv Samurai OPS Sf. Gheorghe, cu sprijinul DJST Covasna și a Consiliului municipal Sfântu Gheorghe. Competiția a avut loc în data de 27 noiembrie și a fost găzduită de Sala Sporturilor „Szabo Kati” din Sfântu Gheorghe.

Competiția de JU-JITSU (Ranking list), la care au participat  peste 300 de sportivii si 18 cluburi din țară, s-a desfășurat la toate probele: Ju-Jitsu Fighting,  Ju-Jitsu Ne-Waza & Jiu-Jitsu Brazilian, Demonstrativ  Clasic și Demonstrativ Show, sportivii reghineni concurând la 2 probe,  Ne-Waza și  Fighting, obținând la final un număr de șase locuri 1, patru locuri 2 și două locuri 3.

La proba Ne-Waza, locul 1 a fost obținut de sportivii  Antal Alessandro Robert ( 60KG U18 ani), Mezo András (56 KG U21 ani), Antal Alessandro Robert (60KG U16 ani) și Darius Fetescu (U14 ani +66 KG). Un meritat loc 2 a fost obținut de sportivii Georgiana Oana Tălmăcean (60 KG U16 ani)  și Dragoș Botezan (27 KG U10 ani) iar Alexandru Sattler a obținut locul 3 la categoria 42 KG U14 ani.

La proba Fighting, Mezo András (56 kg U21 ani) și Darius Fetescu (+65KG U14 ani) au obținut locul 1, Dragoș Botezan (27KG U10 ani) și Antal Alessandro Robert (60KG U16 ani) locul 2, respectiv un loc 3 câștigat de Georgiana Oana Tălmăcean (60KG U16 ani).

„Felicitări tuturor sportiviilor pentru munca și rezultatele aduse. De asemenea, mulțumim tuturor părinților pentru susținerea și încrederea acordată”, au precizat reprezentanții Clubului Red Dragon din Reghin.

Alin ZAHARIE

Post-ul FOTO: Rezultate meritorii pentru sportivii clubului Red Dragon din Reghin apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: FOTO: Rezultate meritorii pentru sportivii clubului Red Dragon din Reghin

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button