Sport

Gala Minifotbalului Mureșean: O seară de recunoaștere a excelenței sportive

La data de 26 ianuarie s-a organizat Gala Minifotbalului Mureșean, moment menit să premieze talentele sportive și să unească jucătorii în cadrul aceluiași eveniment. Fiind o seară dedicată minifotbalului, s-au creat momente memorabile de recunoaștere a celor mai buni jucători din competiție și nu  numai.

Astfel, la  momentul premierii au existat mai multe secțiuni unde sportivii au fost chemați în față pentru a li se înmâna recompensele.  

La secțiunea arbitrilor, premiile au fost înmânate de către Boroș Raoul, membru în CEX al FRM, pentru:

Radu Bogdan Matei – arbitru – În semn de recunoștință pentru prestațiile avute la campionatele naționale de minifotbal. Totodată, acesta este Președintele Comisiei Județene a Arbitrilor Mureș și participant la Campionatul Național Iași și Sibiu 2023.

Vega Viorel – arbitru – În semn de recunoștință pentru prestațiile avute la campionatele naționale de minifotbal. Acesta a participat și la Campionatul Național Iași 2023.

Paul Luca – arbitru – În semn de recunoștință pentru interesul, implicarea și sprijinul acordat în arbitraj. Cel mai implicat și de viitor arbitru mureșean. Acesta va oficia din anul 2024 la nivel de SuperLiga Mureș.

Dumitru Birsanu – AJM – În semn de recunoștință pentru aportul adus în dezvoltarea minifotbalului județean. Numărul I în administrarea documentelor și a evidențelor la nivel de AJM Mureș.

Secțiunea Campionatelor Județene

La secțiunea Campionatelor Județene, premiile au fost înmânate de Kovacs Mihaly, vicepresedinte CJ Mureș, pentru:

Gerő Gergely – Cupa „Z League” – În semn de recunoștință pentru investițiile și aportul adus în dezvoltarea minifotbalului județean. Organizatorul singurului campionat de minifotbal destinat în exclusivitate firmelor din domeniul IT.

Ioana Ciotlăuș – ACS Academica Transilvania – În semn de recunoștință pentru aportul adus în dezvoltarea minifotbalului județean și național. Antrenoare la Campionatul Național „Trofeul Florilor” 2023, competiție desfășurată la Târgu Mureș.

Cornel Campian – ACS Academica Transilvania – În semn de recunoștință pentru aportul adus în dezvoltarea minifotbalului județean și național. Antrenor la Campionatul Național „Trofeul Florilor” 2023, competiție desfășurată la Târgu Mureș.

Razvan Chirilă – Liga 1 Ungheni – În semn de recunoștință pentru aportul adus în dezvoltarea minifotbalului județean. Organizator local.

Ovidiu Rozenfeld – Liga 1 Reghin – În semn de recunoștință pentru aportul adus în dezvoltarea minifotbalului județean. Organizator local.

Ungvári Loránt – Liga 1 Weekend – În semn de recunoștință pentru aportul adus în dezvoltarea minifotbalului județean. Organizator local.

Catalin Voican – Liga 1 Sighișoara – În semn de recunoștință pentru aportul adus în dezvoltarea minifotbalului județean. Organizator local și organizator Cupa Energy.

Flavius Deac – Liga 1 Târnăveni – În semn de recunoștință pentru aportul adus în dezvoltarea minifotbalului județean. Organizator local.

Ovidiu Rozenfeld – ACS Victoria Reghin – În semn de recunoștință pentru investițiile și aportul adus în dezvoltarea minifotbalului județean si național. Echipă Vicecampioană Națională la Cupa Socca 2023.

Alexandru Gorea – ACS Energy Friends – În semn de recunoștință pentru investițiile și aportul adus în dezvoltarea minifotbalului județean și național. Echipă Vicecampioană Națională la Cupa Romaniei 2023.

Sectiunea Liga Firmelor și Instituțiilor

La secțiunea Liga Firmelor și Instituțiilor, premiile fiind înmânate de Budian Ionuț, primarul comunei Sâncraiu de Mureș.

Horea Oltean – Materom LFI – În semn de recunoștință pentru investițiile și aportul adus în dezvoltarea minifotbalului județean. Participant LFI 2023-2024.

Daniel Cotoara – Digi Romania LFI – În semn de recunoștință pentru investițiile și aportul adus în dezvoltarea minifotbalului județean. Participant LFI 2023-2024.

Cristian Răchită – Daw Benta LFI – În semn de recunoștință pentru investițiile și aportul adus în dezvoltarea minifotbalului județean. Participant LFI 2023-2024.

Daniel Câmpean – B 54 Targu Mures LFI – În semn de recunoștință pentru investițiile și aportul adus în dezvoltarea minifotbalului județean. Participant LFI 2023-2024.

Szombatfalvi Csaba – Turbocam Romania LFI – În semn de recunoștință pentru investițiile și aportul adus în dezvoltarea minifotbalului județean și național. Participant LFI 2023-2024. Echipă participantă la Faza Națională LFI Brașov 2023.

Cătălin Constantin – ACS Pompierii Mureseni LFI –  În semn de recunoștință pentru investițiile și aportul adus în dezvoltarea minifotbalului județean și național. Echipa a fost participantă la Faza Națională LFI Brașov 2023 și totodată, sunt campioni naționali ASPR 2023 (Asociația Sportivă a Pompierilor din Romania). În 2024 Faza Națională a Campionatului ASPR România se va desfășura la Târgu Mureș (Pompierii își vor apăra titlul la Târgu Mureș).

Claudiu Velcherean – ACS Top Gaz LFI – În semn de recunoștință pentru investițiile și aportul adus în dezvoltarea minifotbalului județean și național. Echipa este participantă la Faza Națională LFI Brasov 2023. Totodată, este prima echipă mureșeană LDFI participantă la o fază finală europeană – Bussines Euro Cup Antalya 2023.

Secțiunea Superliga Mureș și Echipa Națională

La secțiunea Superliga Mureș și Echipa Națională, premiile fiind înmânate de Takacs Attila, secretarul general al FRM.

Pap Levente – ACS Milu – În semn de recunostinta pentru investitiile si aportul adus in dezvoltarea minifotbalului judetean       Participanta in SuperLiga Mures 2023-2024

Cătălin Constantin – ACS Pompierii Mureșeni – În semn de recunoștință pentru investițiile și aportul adus în dezvoltarea minifotbalului județean si național. Echipa este participantă în SuperLiga Mureș 2023-2024.

Răzvan Chirilă – ACS Portugalia Targu Mureș – În semn de recunoștință pentru investițiile și aportul adus în dezvoltarea minifotbalului județean și național. Echipa este participantă în SuperLiga Mureș 2023-2024 și paticipantă la faza Națională a Cupei României 2023.

Delia Mailat – AFC Nova Vita – În semn de recunoștință pentru investițiile și aportul adus în dezvoltarea minifotbalului județean și național. Echipa este participantă în SuperLiga Mureș 2023-2024 și a ocupat locul III la EuroCup Bulgaria 2023.

Mircea Ungur – România – În semn de recunoștință pentru câștigarea Campionatului Mondial de Minifotbal – WMF Word Cup 2023. Campion Mondial – WMF Word Cup 2023.

Ionut Neacșa – România – În semn de recunoștință pentru câștigarea Campionatului Mondial de Minifotbal – WMF Word Cup 2023. Campion Mondial – WMF Word Cup 2023.

Andrei Balea – România – În semn de recunoștință pentru câștigarea Campionatului Mondial de Minifotbal – WMF Word Cup 2023     . Campion Mondial – WMF Word Cup 2023.

Covaci Bogdan – România – În semn de recunoștință pentru câștigarea Campionatului Mondial de Minifotbal – WMF Word Cup 2023. Campion Mondial – WMF Word Cup 2023.

Laszlo Klein – România – În semn de recunoștință pentru câștigarea Campionatului Mondial de Minifotbal – WMF Word Cup 2023. Campion Mondial – WMF Word Cup 2023.

Virgil Bejenaru – România – În semn de recunoștință pentru câștigarea Campionatului Mondial de Minifotbal – WMF Word Cup 2023. Campion Mondial – WMF Word Cup 2023.

Diana CĂRBUREAN

Post-ul Gala Minifotbalului Mureșean: O seară de recunoaștere a excelenței sportive apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Gala Minifotbalului Mureșean: O seară de recunoaștere a excelenței sportive

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button