Sport

Goran Martinic rămâne la CSM Târgu Mureș

Goran Martinic, cel mai longeviv jucător de baschet de la CSM Târgu Mureș, își continuă legătura cu echipa mureșeană, marcând începutul celui de-al 9-lea sezon în orașul nostru.

Sosind în România în 2011, Martinic a petrecut doar un singur sezon departe de țară. De-a lungul timpului, a acumulat o experiență impresionantă, disputând 338 de meciuri în Liga Națională de Baschet Masculin (LNBM), Cupa României și Liga 1.

În sezonul trecut, conform datelor furnizate de CSM Târgu Mureș, Martinic a participat la 17 meciuri, jucând în medie 24 de minute și 15 secunde pe meci, înregistrând o medie de 14,4 puncte și 4,6 pase decisive. De asemenea, a impresionat cu un procentaj remarcabil de 38,7% la aruncările de trei puncte.

La vârsta de 37 de ani, conducătorul de joc demonstrează o formă fizică de invidiat și își propune să continue să evolueze la cel mai înalt nivel al baschetului românesc.

(Redacția)

Sursa foto: csmtgm.ro

Post-ul Goran Martinic rămâne la CSM Târgu Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Goran Martinic rămâne la CSM Târgu Mureș

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button