Sport

Handbaliști remarcați de selecționerii echipelor naționale

Evoluțiile bune din ultima perioadă ale handbaliștilor din cadrul CSM Sighișoara au fost remarcate de selecționerii echipelor naționale de handbal.

Potrivit informațiilor publicate pe pagina de Facebook a CSM Sighișoara, Alexandru-Ionuț Căpățână a fost convocat de antrenorul Xavier Pascual într-un stagiu de pregătire al naționalei de seniori, care se va desfășura în perioada 26 octombrie – 5 noiembrie.

Silviu-Mihai Odobeșteanu și Robert-Sorin Mărginean au fost convocați în perioada 28 octombrie – 5 noiembrie la pregătirea centralizată a echipei naționale de tineret a României.

Acestora li se adaugă David Dumitrescu, jucătorul CSS Drobeta Turnu Severin care evoluează cu dublă legitimare în echipa noastră de tineret, acesta fiind convocat la naționala de juniori și va participa la Trofeul Carpați în perioada 26-28 octombrie”, se mai precizează pe pagina CSM Sighișoara.

(D.C.)

Sursa foto: Facebook CSM Sighișoara

Post-ul Handbaliști remarcați de selecționerii echipelor naționale apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Handbaliști remarcați de selecționerii echipelor naționale

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button