Sport

În joc este primul loc

Etapa a III-a din cadrul turului 2 al Diviziei A de handbal feminin programează întâlnirea dintre primele două clasate în clasamentul seriei D, CSM Târgu Mureș și Crișul Chișineu Criș. Partida care va avea loc sâmbătă, 8 februarie, ora 17.00, în Sala Sporturilor din Târgu Mureș este a treia din acest sezon între cele două echipe și este reeditarea duelului din campionatul trecut pentru primul loc în serie.

Ambele sunt desprinse în frunte față de celelalte competitoare, iar diferența constă de această dată în faptul că locurile în clasament sunt schimbate. Dacă în urmă cu un an mureșencele sufereau primul eșec abia în ultima etapă, pe terenul arădencelor, când aveau deja asigurată prima poziție, de această dată nu au reușit să-și învingă partenera în cele două meciuri din prima fază. Au încheiat la egalitate jocul disputat pe teren propriu, scor 25-25, după ce la pauză conduceau cu 13-11, au fost la câteva secunde de obținerea victoriei într-un final în care la un moment dat oaspetele păreau scăpate în câștigătoare. În returul de la Arad gazdele au învins cu 31-25, după 16-16 la pauză și o repriză secundă în care au avut parte și de un arbitraj părtinitor. Pentru echipa antrenorilor Mihaela Evi și Daniel Pop era a doua înfrângere, după ce pierduse și jocul din prima etapă a returului 1, 28-33 în deplasarea de la CSU Oradea.

Calificarea, ca și asigurată

Între timp arădencele au remizat și în deplasarea de la Oradea, dar rămân în continuare singura echipă neînvinsă din seria D. Mureșencele sunt la 4 puncte în urma lor, în timp ce a treia clasată, formația bihoreană se află la 9 puncte. În mod normal această diferență este una decisivă în privința celor două echipe care vor merge la barajul pentru promovarea în Liga Națională. Ar ămâne așadar și de această dată duelul pentru prima poziție, în vederea unui parcurs aparent mai ușor. Pentru CSM doar victoria o poate menține în luptă, dar pentru acest lucru ar avea nevoie de un succes și în ultima confruntare, programată la Arad în 4 aprilie. Bineînțeles, pentru a se ajunge acolo, cele două ar trebui să nu facă niciun pas greșit în celelalte șase jocuri pe care le mai au de disputat.

O victorie a CSM-ului sâmbătă ar reduce diferența la un singur punct, iar deplasările la Oradea a celor două ar putea deveni decisive.

 

Post-ul În joc este primul loc apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: În joc este primul loc

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button