Sport

Investiție de 1,8 milioane de lei pentru amenajarea unei baze sportive la Reghin

Primăria Municipiului Reghin a atribuit, în data de 12 ianuarie 2024, societății Demicons SRL Reghin, un contract în valoare de 1.896.311 de lei, fără TVA, pentru execuția lucrărilor aferente obiectivului de investiție ”Demolare Corp C 1 și C4 și Amenajare terenuri de tenis, teren de minifotbal și vestiare în incinta Stadionului ”Metalul”, informează www.licitatiapublica.ro.

Potrivit Caietului de sarcini al licitației, în cadrul proiectului care va fi implementat pe imobilul aflat pe strada Apainei nr. 93 ”se vor amenaja două terenuri de tenis și un teren de minifotbal” cu suprafață de joc sintetică, care ”vor fi împrejmuite și iluminate cu LED”. Totodată, va fi amenajată o clădire cu două vestiare de câte 21,7 metri pătrați, cu grupuri sanitare de 10,2 metri pătrați și dușuri de 7,4 metri pătrați, precum și vestiar pentru arbitri, cu grupuri sanitare, vestiar pentru antrenor/ observator, grupuri sanitare și spațiu tehnic pentru prepararea apei calde.

Durata contractului este de 12 luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor.

(Redacția)

Post-ul Investiție de 1,8 milioane de lei pentru amenajarea unei baze sportive la Reghin apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Investiție de 1,8 milioane de lei pentru amenajarea unei baze sportive la Reghin

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button