Sport

”Kinderii” (re)confirmă la Transilvania Cup

ACS Kinder Sângeorgiu de Mureș a avut un parcurs remarcabil la categoria U9, care a participat la Transilvania Cup. Micuții sportivi instruiți de Dan Moldovan au dominat întrecerea, câștigând șapte meciuri disputate și implicit competiția.

La categoria U10, sportivii pregătiți de Gabriel Cotoară au ratat calificarea în marea finală la loviturile de departajare, dar au reșit să se impună în finala mică a competiției împotriva Rapidului din Chișinău. Adversarele întâlnite au fost FC Argeș, FCSB, Academia Hagi, Steaua Magică Iași, Golden Kids Brașov și Junior Câmpulung Moldovenesc.

La categoria U12, fotbaliștii pregătiți de Călin Vultur au avut un parcurs excelent, până în finala pierdută împotriva celor de la FC Argeș, aceasta fiind cea mai puternică echipă din țară la această categorie de vârstă. Chiar și așa, echipa mureșeană a reușit să o învingă în faza grupelor. Adversarele de la această categorie de vârstă au fost FCSB, FC Brașov, Academia Hagi, Juniorul Brașov, Real Năvodari și Steaua Chișinău.

Eduard Halmi de la categoria U10 și Tudor Marian de la categoria U12 au fost declarați cei mai buni portari ai turneului.

(Redacția)

Post-ul ”Kinderii” (re)confirmă la Transilvania Cup apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: ”Kinderii” (re)confirmă la Transilvania Cup

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button