Sport

La un pas de promovare în Liga a III-a

Câștigătoarea Ligii IV Elite Mureș la fotbal ACS/MSE 1898 Târgu Mureș va susține sâmbătă, 25 iunie, ora 17.30, partida retur a barajului pentru promovarea în Liga a III-a, în deplasare cu CS Gheorgheni, campioana județului Harghita. În jocul tur mureșenii s-au impus pe teren propriu cu 4-1 și sunt la un pas de a se alătura în eșalonul trei celorlalte două mureșene, Unirea Ungheni 2018 și Avântul Reghin.

Pentru campioana din Mureș este o tentativă de a reveni după trei ani în eșalonul trei. Echipa reușise promovarea în urmă cu patru ani, în urma unui baraj susținut cu sibienii de la ACS Păltiniș Rășinari. A fost o promovare obținută cu mari emoții. După 2-0 pe teren propriu, mureșenii au cedat cu 1-3 în retur, promovând datorită golului înscris în deplasare.

Șanse mai mari decât la precedenta promovare Criteriul golului în deplasare nu mai este valabil. În caz de victorii la aceeași diferență ar urma să se dispute prelungiri, harghitenii având nevoie de victorie la patru goluri.

Post-ul La un pas de promovare în Liga a III-a apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: La un pas de promovare în Liga a III-a

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button