Sport

Licitație de 20,4 milioane de lei pentru un bazin de înot în Sâncraiu de Mureș

Licitația pentru construirea unui bazin de înot în Sâncraiu de Mureș a demarat, a anunțat joi, 13 iunie, Petru Ionuț Budian, primarul comunei Sâncraiu de Mureș.

Proiectul este derulat de către Compania Națională de Investiții, iar valoarea estimată a licitației este de 20,4 milioane de lei, fără TVA.

”Compania Națională de Investiții a publicat procedura de licitație pentru servicii de proiectare (faza adaptare la amplasament) și execuție lucrări pentru proiectul ”Construire Bazin de înot didactic și agrement strada Mureșului nr. 135/A, sat Sâncraiu de Mureș, comuna Sâncraiu de Mureș, judetul Mureș”. Valoarea estimată fără TVA a investiției: 20.444.623,29 ron. Durata: atribuirea licitației – aproximativ 6 luni, proiectare: 3 luni, solicitare avize de construcție, durata aproximativ 3-6 luni, execuție: 15 luni, perioada de garanție de bună execuție a lucrărilor: 36 luni. Investiția se derulează prin Compania Națională de Investiții SA”, a scris, pe pagina sa de Facebook, primarul comunei Sâncraiu de Mureș.

(Redacția)

Post-ul Licitație de 20,4 milioane de lei pentru un bazin de înot în Sâncraiu de Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Licitație de 20,4 milioane de lei pentru un bazin de înot în Sâncraiu de Mureș

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button