Marisa Mureșan, convocată la lotul României

marisa muresan convocata la lotul romaniei

Tânăra jocheiță a Clubului Sportiv de Echitație Scorillo Sântana de Mureș Marisa Mureșan a fost convocată de Federația Ecvestră Română la lotul național al României, în vederea participării la  concursul internațional de sărituri peste obstacole care va avea loc peste o lună, în perioada 13-16 iunie, în Bulgaria, la Bojourishte.

Marisa confirmă astfel performanțele din ultima periodă, ale sale și ale antrenorului Viorel Bubău. Ea a obținut în acest an locurile I și VII la categoria  Bronz, cu caii Arcitic, respectiv Cassis în cadrul primei etape a concursului de sărituri peste obstacole Herneacova Summer Tour, disputat în localitatea timișeană Herneacova, precum locurile 1 și 2 la categoria copii 2, în turneul VIP tour, în aceeași competiție. Vicecampioană a României, în cadrul Cupei Primăverii, competiție organizată în localitatea Prejmer, mureșeanca a ocupat locurile 1 și 3 la categoia ei, cea de la Copii 2 și aceleași locuri la categoria juniorilor de 16 ani, dar și un loc 1 la categoria juniori de 18 ani, rezultate care i-au confirmat locul în lotul național. Aceste rezultate și obligă pentru viitor la rezultate și mai bune, iar începând cu această dată, Marisa nu mai reprezintă doar clubul, orașul și județul în competițiile sportive, ci de acum va reprezinta România în cele internaționale.

Post-ul Marisa Mureșan, convocată la lotul României apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Marisa Mureșan, convocată la lotul României

Credit autor: redactia.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.