Sport

Medalii europene la karate pentru doi sportivi mureșeni

Cadeții din cadrul Clubului Sportiv Universitar (CSU) Târgu Mureș, Aris Luca Priță, Natalia Miclea și Iana Irina Priță, antrenați de Nicoleae Stanciu, au revenit acasă de la Campionatul European de Karate Goju Ryu din Belgia cu rezultate foarte bune.

Potrivit paginii de Facebook a CSU Târgu Mureș, Aris Priță și-a trecut în palmares încă un titlu important, și anume cel de vicecampion european la categoria Kumite cadeți + 70 kilograme.

Natalia Miclea a obținut medalia de bronz la categoria Kumite cadeți -54 kilograme, iar succesul lor a fost completat de minicadeta Iana Priță, care s-a clasat pe locul V în proba Kumite -48 kilograme.

Antrenorul echipei este mândru că are nu doar campioni la sport, ci și la școală, aceștia reușind să îmbine armonios cele două etape cheie din viața lor.

„Sportivii au avut un debut bun, reușind să îndeplinească obiectivele și să aducă rezultatele mult așteptate. Mă bucur pentru reușită. Vom continua cu pregătirea pentru Cupa României și sperăm să obținem randamentul dorit. Știu că este dificil să ai multiple vârfuri de formă la distanță de câteva săptămâni, dar alături de colegii mei sportivi vom face tot posibilul pentru a îmbunătăți performanța și de a aduce cât mai mult prestigiu clubului, orașului și implicit țării. Pe lângă antrenamentele de pregătire și programul competițional ce stau la baza rezultatelor sportive de excepție, titluri mondialde și naționale, tinerii karateka sunt elevi ce excelează și la învățătură, lucru de care nu pot să fiu decât extrem de mulțumit”, a transmis dr. Nicolae Stanciu, care îmbină sportul cu profesia de medic ortoped.

Astfel, Aris Luca Priță a fost proaspăt admis anul acesta la Colegiul Național „Alexandru Papiu Ilarian” din Târgu Mureș, la profilul Matematică-Informatică, intensiv Informatică. Natalia Miclea este elevă în clasa a VIII-a la Colegiul Vocațional de Artă din Târgu Mureș, iar Iana Priță studiază la Gimnaziul „Alexandru Ioan Cuza” din Târgu Mureș, în clasa a VII-a.

Diana CĂRBUREAN

Post-ul Medalii europene la karate pentru doi sportivi mureșeni apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Medalii europene la karate pentru doi sportivi mureșeni

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button