Sport

Medalii la Wushu pentru echipa CS Mureșul

După două săptămâni de la întoarcerea sportivilor din cadrul Clubului Sportiv Mureșul, de la Campionatul Mondial de Kungfu Tradițional din China, aceștia au participat la Campionatul Național de Wushu Modern și Sanda (luptă full contact). Campionatul s-a desfășurat în Sala Polivalentă din București în data de 17 septembrie.

Potrivit CS Mureșul, sportivii instruiți de antrenorul Horvath Atila au obținut următoarele rezultate: Teci Jasmine a obținut un loc I și titluri de Campioană Națională la probele Taijiquqn și Taijijian (sabie). Oana Belean a obținut a urcat pe podium pe locul II de două ori la probele Taijiquan și Taijijian, cele două sportive concurând la categoria de vârstă Juniori. La proba de sanda (luptă), sportivul Luca Belean a obținut medalia de bronz la categoria -65 kilograme seniori, iar Doru Cerghizan a obținut medalia de bronz la categoria 70 kilograme, categoria de vârstă 15-17 ani.

(Redacția)

Post-ul Medalii la Wushu pentru echipa CS Mureșul apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Medalii la Wushu pentru echipa CS Mureșul

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button