Sport

Medalii pentru Mădălina Florea la Campionatele Europene de Alergare Montană

Într-un spectacol sportiv remarcabil, desfășurat în orașul Annecy din Franța, Mădălina Florea de la CSM Sighișoara a strălucit în cadrul Campionatelor Europene de Alergare Montană, reușind să își adauge în palmares nu mai puțin de trei medalii de bronz.

Performanțele sale de excepție au inclus trei medalii de bronz, dintre care două la individual (Uphill vertical si Up&down) și o medalie de bronz cu echipa României în cursa Clasică (Up&down).

În proba de Vertical Uphill desfășurată vineri, 31 mai, echipa României s-a clasat pe un onorabil loc patru, reflectând un efort colectiv remarcabil și promițător pentru viitor.

De asemenea, evoluțiile lui Rareș Miklos au fost notabile, acesta ocupând locul 39 în cursa de Uphill Vertical și locul 45 în competiția Clasică (Up&down). Aceste rezultate oferă o bază solidă pentru progresul viitor, având în vedere nivelul ridicat de competiție întâlnit la aceste Campionate Europene.

(D.C.)

Post-ul Medalii pentru Mădălina Florea la Campionatele Europene de Alergare Montană apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Medalii pentru Mădălina Florea la Campionatele Europene de Alergare Montană

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button