Sport

Medalii pentru sportivii de la ACS Lupte BSG

Sportivii de la ACS Lupte BSG au luat parte la Campionatele Naționale de Lupte pe plajă, concurând la diverse categorii.

La Campionatul Național Individual de Aptitudini Specifice pentru categoriile U7 și U10, desfășurat pe Plaja Obelisc din Costinești, Marcu Sîrby și Patrick Gheorghiu au cucerit medalia de aur, în timp ce Sebastian Galambodi și Mihály Benedek au obținut medalia de argint, clasându-se pe a doua treaptă a podiumului.

În clasamentul pe cluburi, ACS Lupte BSG a ocupat locul al doilea.

La Campionatul Național Individual de Lupte pe Plajă pentru categoria U13, organizat tot pe Plaja Obelisc din Costinești, sportivii de la ACS Lupte BSG din Târgu Mureș au înregistrat performanțe remarcabile: Simina Manțog a câștigat medalia de aur, iar Barabás Árpád s-a clasat pe locul al patrulea.

În cadrul aceleiași competiții, la categoria U15, Georgiana Hărsan a obținut medalia de aur, în timp ce Simina Manțog și Kurta Sándor au câștigat medaliile de argint. Andrei Covalschi a urcat pe a treia treaptă a podiumului, adjudecându-și medalia de bronz. În clasamentul pe cluburi, sportivii de la ACS Lupte BSG au ocupat din nou locul al doilea.

(D.C.)

Post-ul Medalii pentru sportivii de la ACS Lupte BSG apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Medalii pentru sportivii de la ACS Lupte BSG

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button