Sport

Micii luptători mureșeni, surprize de la Moș Crăciun

O parte din micuții campioni luptători de la BSG au fost răsfățați de Moș Crăciun, care a adus în sala lor de antrenament nu doar bucurie, ci și pachete pline de surprize pentru sezonul 2024.

Copiii au desfăcut cu nerăbdare fiecare pachet, descoperind nu doar dulciuri delicioase, ci și echipamente de luptă care le vor fi alături în provocările viitoare.

„Micuții luptători au primit nu doar echipamente de luptă, ci și îndrumări și sfaturi prețioase de la cei care îi susțin în fiecare pas. Fiecare urare de Crăciun a fost un strop de inspirație, transformând această zi într-o amintire de neuitat pentru acești tineri sportivi. Moș Crăciun a devenit un simbol al generozității și al încurajării, iar sala de antrenament a devenit locul în care spiritul sărbătorilor a prins viață. Cu dorințe sincere de succes și realizări, micuții luptători se pregătesc acum să intre în noul an cu încredere și determinare. Forța BSG! Mereu pe podium”, a precizat Alex Ballai pe pagina sa de Facebook.

(D.C.)

Post-ul Micii luptători mureșeni, surprize de la Moș Crăciun apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Micii luptători mureșeni, surprize de la Moș Crăciun

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button