Sport

Micii sportivi de la CS Tornado Taekwondo, pe podium la „Cupa Bistrița”

CS Tornado Taekwondo Mureș a participat cu un lot de 18 sportivi la „Cupa Bistrița”, ediția 2024. Astfel, micii sportivi au obținut locul 3 la clasamentul general pe echipe, locul 1 la juniori masculin, locul 2 la juniori mici masculin și locul 3 la juniori feminin.

Potrivit CS Tornado Taekwondo Mureș, pe podiumul triumfului, medaliile de aur au venit pentru Mihaly Robert, Mihaly Hunor, Mihaly Tamas și Lorena Pop. Efortul lor, îmbinat cu pasiunea pentru acest sport, a fost răsplătit cu cel mai înalt grad de recunoaștere – aurul.

Locul secund a fost stăpânit de două Irina Coita și Sofalvi Szabolcs. Performanța lor remarcabilă i-a purtat spre culmea argintului, o dovadă incontestabilă a talentului și a perseverenței lor.

Pe treapta cea mai joasă a podiumului, dar cu inima plină de mândrie și satisfacție, s-au clasat cei ce au câștigat medaliile de bronz: Adelina Muica, Nemes Csanad, Chetan Eliza, Luana Coita și Cristian Luca.

(D.C.)

Post-ul Micii sportivi de la CS Tornado Taekwondo, pe podium la „Cupa Bistrița” apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Micii sportivi de la CS Tornado Taekwondo, pe podium la „Cupa Bistrița”

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button