Sport

Mureşeanul Balazs Bajko campion european la K1

Încă o dată sportivii clubului sportiv Black Diamond Fight confirmă la competiţii internaţionale. La Baia Mare, în cadrul Campionatului European WFK 2019, mureşeanul Balazs Bajko, la doar 19 ani,  a obţinut medalia de aur la K1 şi medalia de argint la stilul Kicklight. La competiţia europeană au participat  peste 300 de sportivi din toată europa, bătălia pentru medalii fiind una acerbă.

“Am obţinut la Baia mare titlul de Campion European la K1 si cel de Vicecampion European la stilul Kicklight. Am lucrat foarte mult pentru acest titlu împreun cu  antrenorului meu Poczo Zoltan, mă bucur că am câştigat această medalie pentru România şi judeţul Mureş. Ne dorim ca pe  parcursul anului viitor să obţinem rezultate la fel de bune la campionatul mondial la Egypt”, a declarant Balazs Bajko.

În sportul de performanţă munca intense, seriozitatea şi tenacitate duc adesea la rezultate.

„Sportivul clubul nostru,  Black Diamond Fight, doar la 19 ani a cucerit 2 medalii la Baia Mare şi este noul Campion Europea K1 şi Vicecampion European la Kicklight WKF. Mulţumim sponsorilor care au sprijinit parcursul sportivilor noştri. Sportul de performanţă are nevoie de sprijin pentru a aduce campioni în judeţul Mureş”,  a declarat antrenorul Poczo Zoltan.


Clubul BDF Tîrgu Mureșa fost înființat în anul 2013 de către Poczo Zoltán, multiplul campion naţional, mondial și european la diverse stiluri de arte marţiale. Sala de antrenamente este dotată cu toate echipamentele necesare și vă așteaptă să vă testați limitele participând la sesiuni de antrenamente circuit BDF Fit, Kick Box sau alte stiluri de arte marțiale (http://www.blackdiamondfight.ro ).

Ionel ALBU

Post-ul Mureşeanul Balazs Bajko campion european la K1 apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Mureşeanul Balazs Bajko campion european la K1

Credit autor: Ionel Albu.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button