Sport

O altă etapă din Superliga Mureșeană a ajuns la final

Marți, 12 martie, s-a disputat o nouă etapă la minifotbal din Superliga Mureșeană, unde toate cele patru echipe au jucat pentru victorie.

Primul meci a început la ora 19:00 și s-a disputat între ACS Milu și AFC Nova Vita, meci care s-a încheiat cu scorul de 0-12, victoria mergând de parte echipei Nova Vita.

Toate cele 12 goluri ale meciului au fost marcate de Mircea Ungur (4 goluri), Laurențiu Moț (3 goluri), Sergiu Salaghie, Viorel Saim (2 goluri) și Feketics Norbert. Ultimul punct al partidei a venit tot pentru Nova Vita, după ce Balazs Attila de la ACS Milu a dat un nefericit autogol.

Cel de-al doilea meci al serii s-a disputat începând cu ora 20:00, între ACS Portugalia și ACS Pompierii Mureșeni. Meciul s-a încheiat cu scorul de 2-1, victoria fiind adjudecată de ACS Portugalia, cele două goluri fiind marcate de Solymosy Lehel și Vlad Lupu, în timp ce, pentru echipa adversară, Kenesi Bela a fost cel care a marcat singurul gol.

Clasament

În acest moment, AFC Nova Vita se află pe primul loc cu 43 de puncte, în timp ce, ACS Portugalia se află pe cel de-al doilea loc cu 27 de puncte. ACS Pompierii Mureșeni s-au clasat pe locul III cu 15 puncte, iar ACS Milu rămâne pe ultimul loc cu doar 2 puncte.

Diana CĂRBUREAN

Post-ul O altă etapă din Superliga Mureșeană a ajuns la final apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: O altă etapă din Superliga Mureșeană a ajuns la final

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button