Perú, în semifinalele Copei America

peru in semifinalele copei america

În Brazilia se desfășoară, între 14 iunie – 7 iulie, Copa America la fotbal, competiție rezervată naționalelor de seniori din America de Sud, la care au fost invitate și două selecționate din Asia – Japonia și Qatar, care însă nu au trecut de faza grupelor. Sferturile de finală au început vineri, 28 iunie, cu meciurile: Brazilia – Paraguay 0-0 și 4-3 după loviturile de la 11 metri, la „Arena do Grêmio” din Porto Alegre și Venezuela – Argentina 0-2, pe „Estádio do Maracanã” din Rio de Janeiro. Brazilia și Argentina s-au calificat semifinale.

Sâmbătă, 29 iunie, au fost programate ultimele două „sferturi”: Columbia – Chile 0-0 și 4-5 după executarea loviturilor de departajare de la 11 metri, la „Arena Corinthians” din São Paulo și Uruguay – Perú 0-0 și 4-5 după epuizarea loviturilor de departajare de la 11 metri, la „Arena Fonte Nova” din Salvador. Chile și Perú (FOTO) și-au asigurat prezența în penultimul act al competiției.

Miercuri, 3 iulie, se va disputa prima semifinală: Brazilia – Argentina, de la ora 3:30, pe „Estádio Mineirão” din Belo Horizonte. Joi, 4 iulie, va avea loc cea de-a doua semifinală: Chile – Perú, începând cu ora 3:30, la „Arena do Grêmio” din Porto Alegre.

Sâmbătă, 6 iulie, începând cu ora 22:00, este programată „finala mică”, pentru medaliile de bronz. Finala mare se va disputa duminică, 7 iulie, de la ora 23:00.

Septimiu Cioloboc

The post Perú, în semifinalele Copei America appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Perú, în semifinalele Copei America

Credit autor: Corina Muntean.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.