Sport

Pop Hunor, pe locul IV la Campionatul Național

În zilele de 22-23 iunie, la Braşov s-a disputat Campionatul Național (CN) rezervat copiilor născuti în 2014 (cu vârsta de 10 ani).

La competiție au luat startul 235 de sportivi, dintre care 138 de băieți și 97 de fete. Astfel Clubul Sportiv Școlar din Târgu Mureș a fost reprezentat de un număr de patru sportivi: Kis Petra, Takács Timea, Pop Hunor şi Truță Patrik, aceștia fiind pregătiți de prof. Kisgyörgy Evelin.

Cele mai bune rezultate au fost obținute de sportivul Pop Hunor care s-a clasat pe locul IV, la proba de 50 metri bras, respectiv locul 12, la proba de 60 metri fluture (dintr-un total de 135 de sportivi)

Felicitări şi celorlalti sportivi, care au concurat pentru prima oară la un campionat național, obținănd recorduri personale. Mulțumim părinților pentru susținerea din tribune, ați fost cea mai tare galerie”, se precizează pe pagina CSȘ Natație Târgu Mureș.

(D.C.)

Foto: Pop Csabi

Post-ul Pop Hunor, pe locul IV la Campionatul Național apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Pop Hunor, pe locul IV la Campionatul Național

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button