Sport

Program nou la Piscina ”ing. Mircea Birău”

Conducerea Primăriei municipiului Târgu Mureș a decis modificarea programului Piscinei ”ing. Mircea Birău”, ”având în vedere numărul scăzut de solicitări de acces la bazin, mai ales la sfârșit de săptămână.”

Potrivit unui comunicat de presă făcut public pe pagina de Facebook a instituției, programul va fi modificat în perioada 10 – 30 iulie, de luni până vineri, astfel: între orele 6.00 – 14.00 bazinul este închis, între orele 14.00 – 18.00 bazinul este rezervat în exclusivitate grupelor de inițiere înot și sportivi, iar între orele 18.00 – 22.00 bazinul este rezervat în exclusivitate publicului.

Totodată, în intervalul respectiv în zilele de sâmbătă bazinul va fi închis pentru curățenie generală, iar duminică bazinul va fi închis.

”Menționăm că și în continuare programarea se face prealabil la numărul de telefon 0734-560.937. În perioada 31 iulie – 10 septembrie, bazinul se închide pentru efectuarea concediilor și schimbul de apă din bazine”, se arată în comunicat.

(Redacția)

Post-ul Program nou la Piscina ”ing. Mircea Birău” apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Program nou la Piscina ”ing. Mircea Birău”

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button