Sport

Răsturnări de situație în meciul de baschet din deplasare

Sâmbătă, 11 noiembrie, echipa de baschet masculin din cadrul CSM Târgu Mureș s-a bucurat de o victorie obținută în deplasare la doar un punct diferență, împortiva celor de la SCMU Craiova.

Astfel, rezultatul final a fost următorul:

SCMU Craiova – CSM Târgu Mureș 69-70 (17-8, 10-22, 23-13, 19-27).

Marcatorii din cadrul meciului au fost următorii: Jeremic 27 (6×3), Martinic 21 (2×3), Lowrance 10 (1×3), Sánta 6, Gajovic 4 și Borșa 2. În cadrul meciului au mai jucat și Person, Paliciuc, Bölöni și Engi-Rosenfeld.

„Am început cu 0-6, dar chiar dacă nu am marcat prea multe puncte, apărarea a funcționat destul de bine. Deseori am forțat gazdele să atace până la limita timpului de atac, care a și expirat de câteva ori”, se precizează pe pagina CSM.

Potrivit aceleiași surse, actul secund a început excelent pentru mureșeni, după ce au reușit un run de 16-0, iar de la 18-10 pentru gazde, sportivii noștri au reușit să ajungă repede la 26-18 pentru noi. În ultimele 4 minute s-au marcat 4 puncte, permițând craiovenilor să revină la doar trei puncte.

Sfertul trei a început cu stângul pentru sportivii antrenați de George Trif, după ce gazdele au făcut un parțial de 13-0 (40-30), însă sfertul patru a fost început bine prin tripla lui Jermeic, iar până la mijlocul sfertului, mureșenii au reușit să ducă diferența de pe ecran la un singur punct.

„Tripla lui Martinic ne-a readus în avantaj cu 4’4″ înainte de final. Au mai rămas 96 de secunde când Borșa a marcat primele sale puncte, fiind servit ideal sub panou de Martinic și aveam un avantaj de 4 puncte”, se mai precizează pe pagina CSM.

Scor de 57-65 cu doar 58 de secunde rămase

În ultimul minut, gazdele au nimerit coșul de trei ori de la distanță, dar mureșenii au gestionat foarte bine avantajul luat prin liberele marcate de către Lowrance și Jeremic, astfel că, ultima triplă a craiovenilor a însemnat victoria mureșenilor.

„Este o victorie importantă luată în deplasare pentru noi. Ei au fost mai buni la recuperări, dar noi am dominat prin agresivitate la minge. Am fost foarte puternici mental pe tot parcursul meciului și am reușit să întoarcem scorul de două ori când am fost conduși cu 12 puncte. În ultimul minut de joc, Craiova a reușit 3 coșuri de 3 puncte, cu care s-au apropiat de noi, dar și în aceste condiții am reușit să controlăm jocul și să obținem victoria”, a declarat antrenorul George Trif.

Diana CĂRBUREAN

Post-ul Răsturnări de situație în meciul de baschet din deplasare apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Răsturnări de situație în meciul de baschet din deplasare

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button