Sport

Reparații la Sala Polivalentă din Sighișoara

Reprezentanții Primăriei Municipiului Sighișoara au transmis joi, 17 septembrie, prin intermediul unei postări pe pagina oficială de Facebook, faptul că în aceste zile se realizează lucrări de reparații la scările de acces în Sala Polivalentă ,,Radu Voinea”, aceste lucrări fiind realizate prin alocarea unor fonduri din bugetul local. În ultima perioadă au fost realizate mai multe lucrări de reparații la Sala Polivalentă, iar în plan sunt prevăzute investiții pentru renovarea întregii clădiri.

,,Primarul municipiului, Ovidiu-Dumitru Mălăncrăvean împreună cu directorul CSM Sighișoara, Cosmin Abrudan, au verificat stadiul realizării lucrărilor, atât cele de reparații ale scărilor cât și cele realizate la acoperișul clădirii pentru prevenirea infiltrațiilor și zugrăvirea tavanului și a pereților afectați”, au transmis reprezentanții Primăriei Municipiului Sighișoara în cadrul postării.

Andreea ȚIȚIU

Foto: Primăria Municipiului Sighișoara

Post-ul Reparații la Sala Polivalentă din Sighișoara apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Reparații la Sala Polivalentă din Sighișoara

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button