Restricții la Tg.Mureș cu ocazia Europenelor de Triatlon Multisport

restrictii la tg mures cu ocazia europenelor de triatlon multisport

Campionatul European de Triatlon Multisport, cel mai mare eveniment sportiv organizat vreodată în județul Mureș, va impune câteva restricții de circulație.
Principalul organizator al competiției, președintele Federației Române de Triatlon, Klosz Peter:

Vineri seara, când avem parada națiunilor și ceremonia de deschidere, între orele 19.00 și 20.10, o să fie restricționat traficul în zona centrală, Piața Victoriei, Piața Trandafirilor, până la Cetatea Medievală. Sâmbătă, avem Campionatul European de Cros Triatlon. O să fie restricții de circulație pe strada Nordului, respectiv circulație dirijată pe trecerea pe Drumul Județean ce face legătura dintre Tg.Mureș și Reghin, la ieșirea de pe strada Nordului și urcarea către Cimitirul Municipal. Dimineața, între orele 8.30 – 9.00, 11.00 -11.30 și 15.30 – 16.00. Circulația nu va fi închisă, însă șoferii vor fi rugați să staționeze până vor trece sportivii aflați în cursă.

Competiția va continua duminică cu alte întreceri, ce vor avea loc în centrul municipiului Tg.Mureș și pe alte străzi adiacente.
Revine cu precizări, președintele președintele Federației Române de Triatlon, Klosz Peter:

Ultima zi în care vom avea restricții de circulație la Tg.Mureș va fi duminică, când au loc întrecerile Campionatului European de Duatlon, competiție ce se desfășoară în centrul orașului. Dimineața, de la ora 6.00 și până la ora 15.00, centrul va fi închis în totalitate. De asemenea, o să fie închisă circulația pe un singur sens, dinspre Bulevardul Pandurilor către Mureș Mall, mai precis de la Budai Nagy Antal până la intersecția cu strada Gheorghe Doja, iar pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 până la Budai Nagy Antal și apoi spre Bulevardul Pandurilor, va fi închisă circulația pe ambele sensuri, începând cu ora 6.00 și până în jurul orei 14.00.

Campionatul European de Triatlon Multisport, ce se va încheia duminică, 7 iulie, reunește la întreceri peste 2000 de sportivi din 41 de țări.

Valeriu Voaideș

The post Restricții la Tg.Mureș cu ocazia Europenelor de Triatlon Multisport appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Restricții la Tg.Mureș cu ocazia Europenelor de Triatlon Multisport

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.