Sport

Rezultate frumoase pentru echipa de juniori de la CS Unirea Ungheni 2018

Echipa de juniori din cadrul CS Unirea Ungheni 2018 au obținut rezultate frumoase în capitală, la Turneul Național Cupa Stelelor, atât cu echipa 2015, cât și cu selecționata 2016. Competiția care se desfășoară în perioada 30 octombrie – 2 noiembrie, la baza de antrenament a clubului Rapid București a condus tinerii sportivi mureșeni în semifinalele turneului.

Potrivit paginii de Facebook a CS Unirea Ungheni 2018, scorurile care au propulsat echipele mureșene în această poziție, au fost înregistrate în fața unor adversari redutabili.

Primele rezultate în urma meciurilor disputate miercuri, 1 noiembrie, CS Unirea Ungheni 2018 a câștigat cu 3-1 în fața Voinicelul București, iar grupa de vârstă 2015 a obținut victoria în meciul împotriva Sport Team București cu scorul de 15-0.

Astfel, în semifinale, meciul disputat între CS Unirea Ungheni (grupa 2015) și Concordia Chiajna s-a încheiat cu scorul de 10-0, victoria fiind adjudecată de mureșeni.

În următorul meci disputat împotriva echipei Sport Team București, mureșenii i-au bătut pe bucureșteni cu scorul de 2-0, în timp ce, grupa 2016 a CS Unirea Ungheni și-a adjudecat victoria prin scorul de 18-0 împotriva celor de la Unirea Urziceni.

Echipele noastre au avut parte de meciuri amicale de top în această perioadă, iar rezultatele obținute permit foarte multe pentru viitorul nostru: O victorie cu Petrolul la Ploiești și un egal (3-3) cu Rapid București, grupa 2015 (sistem 6+1), cu mențiunea faptului că Rapid e la grupele de juniori în primele 3 echipe la nivel național la această categorie de vârstă”, se precizează pe pagina clubului.

Potrivit aceleiași surse, semifinalele se joacă cu grupele 2015, cu Petrolul Ploiești și respectiv, grupele 2016 cu Werder București.

Diana CĂRBUREAN

Sursa foto: Facebook – CS Unirea Ungheni 2018

Post-ul Rezultate frumoase pentru echipa de juniori de la CS Unirea Ungheni 2018 apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Rezultate frumoase pentru echipa de juniori de la CS Unirea Ungheni 2018

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button