Sport

Roberto Burța, CSU Scott Procycling, câștigă Campionatul Național de XCM, la categoria Elite

Cicliștii Clubului Sportiv Universitar din Târgu Mureș au participat sâmbătă la Campionatul Național de XCM (cross-country marathon), competiție inclusă în calendarul oficial al Federației Române de Ciclism. Cursa s-a desfășurat la Mediaș Bike Marathon, sub egida FRC.
Băieții au luat startul la ora 9 și au pedalat mai bine de trei ore pe traseul lung, de 77 kilometri, înconjurați de peisaje medievale pe frumoasele Coline ale Transilvaniei, cu o diferență de nivel de 2.000 de metri.
Sprintul final al lui Roberto Burța a făcut diferența, obținând, astfel, titlul de Campion Național la Maraton, categoria Elite.
După un photo finish spectaculos al următoarelor trei locuri, la doar câteva zeci de secunde, cel mai tânăr membru al echipei CSU Scott Procycling, Răzvan Grec, ajunge pe poziția 5.
Absentul zilei de sâmbătă a fost Lucian Logigan, aflat în perioada de recuperare, după multiple accidentări recente.
Referitor la rezultatele sportivilor mureșenei, ar fi de amintit că în luna iulie a acestui an, Răzvan Grec a obținut titlul de Campion Național XCO (singura probă olimpică dedicată mountainbike-ului), la categoria Under23, la Campionatele Naționale de la Herneacova.
Tot aici, Lucian Logigan își trece în palmares medalia de Vicecampion Național XCO, categoria Elite, după campionul european și mondial U23, Vlad Dascălu. 
Sportivii au avut până acum un parcurs excelent în acest sezon competițional, atingându-și obiectivele.

Post-ul Roberto Burța, CSU Scott Procycling, câștigă Campionatul Național de XCM, la categoria Elite apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Roberto Burța, CSU Scott Procycling, câștigă Campionatul Național de XCM, la categoria Elite

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button