Sport

România învinge Anglia la EURO și este la un pas de semifinale

Naționala de tineret a României s-a impus, vineri seara, la Cesena, cu scorul de 4-2(0-0), în fața Angliei, în cel de-al doilea meci susținut în grupa C a Campionatului European Under 21 la fotbal, competiție găzduită de Italia și San Marino. Golurile au fost marcate de George Pușcaș (min.76-penalty), Ianis Hagi (min.85), Fl. Coman (min.89 și 94), respectiv Gray (min.80) și Abraham (min.86).

Portarul Ionuț Radu a fost cel mai bun jucător al echipei țării noastre, având mai multe intervenții salvatoare pe durata partidei.
În urma acesteui victorii, selecționata tricoloră a acumulat 6 puncte și este la un pas de calificarea în semifinale competiției. În ultimul meci din grupă, echipa antrenată de Mirel Rădoi va întâlni luni, 24 iunie, de la ora 22.00, formația Franței.

România: Ionuț Radu – Cristian Manea, Ionuț Nedelcearu, Alexandru Pașcanu, Florin Ștefan – Tudor Băluță, Alexandru Cicâldău – Denis Man (min.74 Vlad Dragomir), Ianis Hagi (min.87 D.Nedelcu), Andrei Ivan (min.63 Fl. Coman)– George Pușcaș. Selecționer: Mirel Rădoi

Valeriu Voaideș

The post România învinge Anglia la EURO și este la un pas de semifinale appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: România învinge Anglia la EURO și este la un pas de semifinale

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button