Sport

România învinsă de Cehia în finala Campionatului European de Fotbal al Primarilor

După un parcurs fără greșeală, Naționala României s-a declarat învinsă în finala Campionatul European de Fotbal al Primarilor de către prima reprezentativă a Cehiei cu scorul de 3-1.

După victoriile din faza grupelor (4-0 cu echipa a doua a Cehiei, 7-1 cu Republica Moldova și 6-1 cu Croația), optimi (6-0 cu Germania) și sferturi (7-1 cu Croația), Naționala primarilor români a surclasat în penultima fază a competiției Croația cu scorul de 7-1.

Felicitări Naționalei primarilor pentru titlul de Vicecampioană Europeană printre care se numără și doi mureșeni, Alexandru Bexa, primarul comunei Lunca Bradului și Gabriel Mureșan, primarul comunei Apold.

Campionatul European de Fotbal al Primarilor a fost găzduit de Leipzig, Germania, competiție la care au participat echipele naționale de fotbal ale primarilor din Austria, Cehia, Croația, Germania, Italia, Moldova, Polonia, România, Slovacia, Slovenia, Tirolul de Sud și Ucraina.

(Redacția)

Post-ul România învinsă de Cehia în finala Campionatului European de Fotbal al Primarilor apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: România învinsă de Cehia în finala Campionatului European de Fotbal al Primarilor

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button