Sport

Samuraii Florii de Cireș s-au întors acasă cu medalii

Sâmbătă, 2 decembrie, sportivii din cadrul Samuraii Florii de Cireș s-au deplasat la Sandominic – Harghita cu un lot de 6 samurai, pentru a participa la o competiție de judo. Competiția a fost adresată copiilor cu vârsta cuprinsă între 8 și 15 ani.

Potrivit paginii Samuraii Florii de Cireș, sportivii s-au întors acasă cu 5 medalii, dintre care 2 de aur și 3 de bronz.

„Ștefan Baciu și Cezara Vas și-au câștigat fiecare categoriile lor, dar aș vrea să remarc debutul competițional al lui Victor Săbădean, care s-a comportat foarte bine, obținând în final o frumoasă medalie de bronz. La fel, Bogdan Alexandru și Raul Boros s-au întors acasă fiecare cu câte o medalie de bronz, după meciuri câștigate, dar și pierdute la fel de frumos”, se precizează pe pagina de Facebook a samurailor.

Sportivii se pregătesc acum pentru ultima competiție de judo de anul acesta, care se va desfășura la Tusnad, după care aceștia vor intra în vacanță, urmând ca anul următor să se pregătească pentru naționalele din 2024.

(D.C.)

Sursa foto: Facebook – Samuraii Flori de Cireș

Post-ul Samuraii Florii de Cireș s-au întors acasă cu medalii apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Samuraii Florii de Cireș s-au întors acasă cu medalii

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button