Sport

Schimb de locuri între mureșene în Liga III

Unirea Ungheni a obținut a doua victorie consecutivă din acest an din tot atâtea jocuri disputate în Liga a III-a de fotbal. Echipa mureșeană s-a impus într-un mod entuziasmant în deplasarea de la Cluj, 4-1 cu Sănătatea, partidă din cadrul etapei a XII-a, a treia a returului. Scorul a fost deschis de gazde după o oră de la startul partidei, dar formația mureșeană a întors rezultatul și soarta partidei a fost decisă în mai puțin de 10 minute. Pentru clujeni a înscris Cosmin Tilincă în minutul 61, dar după nici 3 minute Raul Vidrăsan a egalat din penalty și Roberto Rotaru și-a adus echipa în avantaj în minutul 66. Desprinderea echipei din Ungheni a venit tot în urma unei lovituri de pedeapsă, transformată în minutul 71 de Laurențiu Moț. Scorul final a fost stabilit în minutul 78, cu dubla lui Rotaru, victoria urcând echipa antrenorului Adrian Pop pe treapta a treia a podiumului seriei 9.

Jocuri decisive pentru locurile de baraj

Unirea Ungheni totalizează 23 puncte, la 3 puncte în urma celei de-a doua clasate, CSO Cugir, pe care au învins-o cu 1-0 în etapa precedentă. Detașată pe prima poziție este formația Unirea Dej, al cărui avantaj față de principala urmăritoare este de 5 puncte. Seria pozitivă a echipei din Ungheni a ajuns la 5 jocuri fără înfrângere, cu 3 victorii și două rezultate de egalitate. Ultimul eșec a fost înregistrat în etapa a VII-a, tocmai în derby-ul mureșean, când Avântul Reghin s-a impus cu un categoric 5-0. Avântul s-a aflat dealtfel pe poziția a treia până în această etapă, dar reghinenii au fost învinși cu 1-0 în deplasarea de la CS Hunedoara și au coborât pe locul 4, cu 20 puncte, având la rândul lor un avantaj de 5 puncte față de următoarele clasate. Avântul ar putea reveni în lupta pentru ocuparea celor două locuri care duc la barajul pentru promovarea în eșalonul secund, dar poate ajuta totodată a doua echipă mureșeană să mai urce un loc. Chiar în etapa viitoare vor primi vizita echipei din Cugir și un succes ar putea face ca Unirea să egaleze la puncte gruparea din Alba. Unirea Ungheni va juca tot pe teren propriu, cu a treia echipă cu același nume din serie, cea din Alba Iulia.

Post-ul Schimb de locuri între mureșene în Liga III apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Schimb de locuri între mureșene în Liga III

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button