Sport

Se prelungește data privind transmiterea rezultatelor sportive

Direcția Județeană de Sport Mureș a informat luni, 27 noiembrie, printr-un comunicat de presă transmis că data privind transmiterea rezultatelor sportive se prelungește până la data de 19 decembrie, ora 16:00, datorită competițiilor naționale și internaționale aflate încă în curs de derulare.

„Pe această cale rugăm structurile sportive legal construite să ne trimită rezultatele oficiale de la competiții naționale și internaționale, până la data de 19 decembrie 2023, ora 16:00, la adresa de email: djs.mures@sport.gov.ro sau prin poștă pe suport de hârtie la sediul instituției: str. Parc Sportiv Municipal, Sala Sporturilor din Târgu Mureș. Pentru verificarea și confirmarea rezultatelor depuse, vă rugăm insistent a ne comunica adresele web sau contactele (federațiilor de specialitate). Unde este cazul trebuie să fim anunțați de către structurile sportive care au sportivi dublu legitimați.

Clasamentul se va face cu sportivii legitimați doar la structurile sportive din județul Mureș cu rezultate deosebile la campionatele mondiale, europene, balcanice, naționale, cupele mondiale, europene (se iau în considerare doar rezultatele finale, rezultatele pe etapele de cupe nu se iau în considerare), jocuri universitare, la seniori, tineret, juniori și cadeți.

Clasamentul sportivilor se va face pe bază de punctaj elaborat de Ministerul Tineretului si Sportului. Sistemul de atribuire a punctelor se face în raport cu rezultatele sportive obținute doar la competițiile sus menționate”, se arată în textul comunicatului de presă.

(D.C.)

Sursa foto: depositphotos.com

Post-ul Se prelungește data privind transmiterea rezultatelor sportive apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Se prelungește data privind transmiterea rezultatelor sportive

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button