Sport

Spectacol de fotbal american la Turneul de Flag Football din Târgu Mureș

Echipa de fotbal american Mureș Monsters a luat parte sâmbăta trecută, pe 8 iunie, la turneul de Flag Football desfășurat în municipiul Târgu Mureș. Evenimentul a reunit, alături de Mureș Monsters, și formațiile Chișinău Sentinels, Cluj Crusaders, Renegades, Reșița Locomotives și Timișoara 89ers.

În ciuda căldurii necruțătoare, sportivii avut parte de un spectacol sportiv deosebit, cu meciuri fantastice.

„Îi felicităm pe cei de la Cluj Crusaders pentru că au obținut victoria generală a competiției open și și-au consolidat poziția de lider în campionat, precum și echipa de tineret a celor de la Resita Locomotives pentru victoria în competiția Under-19, care a demonstrat importanța cultivării tinerilor sportivi și a investiției în dezvoltarea lor”, se precizează pe pagina clubului.

În final, echipa Locomotives a plecat acasă cu trei din cele patru premii destinate jucătorilor din competiția Under-19. Sasha Tomoiaga a fost recunoscut drept cel mai bun jucător ofensiv Under-19, Alex Rus a obținut titlul de cel mai bun fundaș Under-19, iar Andrei Georgescu, datorită celor șase intercepții, a fost desemnat cel mai valoros jucător Under-19. Singura excepție a fost premiul pentru cel mai bun jucător defensiv Under-19, care a fost acordat lui Matei Tudor Oltean de la Cluj Crusaders.

 „Dorim să mulțumim tuturor celor care s-au implicat într-un fel sau altul pentru ca acest eveniment să aibă loc. Am dori să ne extindem recunoștința și față de toți partenerii, și în special față de partenerul nostru pe termen lung, Euro Gas Systems, care a oferit și o vitrină într-o altă întreprindere a lor, echipa de mașini de drift de lângă teren”, se mai precizează pe pagina clubului.

Sâmbăta viitoare, toate privirile se îndreaptă spre Timișoara, unde cei de la 89ers vor găzdui ultima etapă a seriei.

(D.C.)

Sursa foto: Facebook/ Mures-Monsters

Post-ul Spectacol de fotbal american la Turneul de Flag Football din Târgu Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Spectacol de fotbal american la Turneul de Flag Football din Târgu Mureș

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button